Župne obavijesti: 10.6. - 23.6. 2013.

Za župni list: Ljubica Rajić 10, Tomo Soldo 20 KM.

Prijatelji crkve na Buni. Započeli smo akciju prikupljanja sredstava za uređenje unutrašnjosti naše crkve na Buni. Akcija se lijepo odvija na čemu vam svima zahvaljujem. Naši mladi, Isusovi poštari, dostavili su vam uplatnicu pomoću koje se vi, kao članovi župne zajednice, možete uključiti u zajednički dovršetak gradnje Kristova hrama. Ovakve uplatnice će Vam svaki mjesec dostavljati naši mladi iz Hrvatske katoličke mladeži bl. Alojzija Stepinca. Sa svakom novom uplatnicom bit će i financijsko izvješće za prošli mjesec. Neka nam svima bude na ponos iskazati milosrđe za Nebo.

Hodočašće u Rim od 6. do 11. 10. 2013. god. Ovih dana stigla je obavijest od don Željka Majića, generalnoga vikara i organizatora biskupijskoga hodočašća u Rim da sljedeću ratu od 150 eura treba uplatiti do 30. 6. Ujedno pozivam sve hodočasnike da prilikom uplate ponesu sa sobom putovnicu kako bih upisao podatke koji se traže (mjesto i datum rođenja, mjesto i datum izdavanja putovnice te broj putovnice). Hodočasnici mogu putovati s hrvatskom putovnicom ili s bh biometrijskom putovnicom ili s vizom u bh putovnici.

Zborovanje malih župnih zborova u Stocu. U subotu, 1. 6. 2013. s početkom u 17 sati u Stocu je slavljena sv. Misa nakon koje je održano je zborovanje. Glazbeni program ispunio je 21 dječji zbor iz naših biskupija. Našu župu je predstavio dječji zbor “Put ljubavi” s pjesmom Silan Bog. Unatoč lošem vremenu ljubav koja je pronašla put do srca ovih mladih pjevača, u Stocu se itekako osjetila i velikodušno dijelila i pjesmom i glazbom u crkvi i pred crkvom nakon slavlja. Bogu hvala na svemu.

Susret svećenika vrhbosanske metropolije predviđen je u Livnu, 18. 6. 2013. s početkom u 10 sati u samostanskoj crkvi sv. Petra i Pavla na Gorici. To će biti zajednički udio i vanjski doprinos svih svećenika u BiH u ovoj Godini vjere.

Biskupijski susret ministranata održat će se 20. lipnja u Tomislavgradu. Početak je predviđen u 10 sati a završetak u 16 sati. Uz molitveno-duhovni program predviđen je i sportsko-rekreacijski. Stoga svima napominjem da ponesu i sportsku odjeću za drugi dio programa. Ministranti iz naše župe prijavljeni su za zajednički susret. Poći ćemo s autobusom ispred župne crkve nakon jutarnje sv. Mise.

SVETE MISE KROZ TJEDAN

Ponedjeljak, 10. Lipnja
7- Dj. za pok. o. JAGU Čolića

Utorak, 11. lipnja- 13. utorak sv. Anti
18- Anđelko i Veronika Zebić za sve svoje pokojne

Srijeda, 12. lipnja
7- Sinovi Marin i Valentin za pok. o. MARIJANA

Četvrtak, 13. lipnja-sv. Ante
18- Dragica Bošković za pok. rod. BOŠKA i JANJU Pavlović, BOJU i BOJANA i ostale pok iz ob. Pavlović i Bošković

Petak, 14. lipnja
18- Mila Krtalić za pok. muža MARKA i ost. pok.

Subota, 15. lipnja
7- Antun Petrović za sve svoje pok.
18- Vjenčanje: Dajana Žilić i Vedran Marčinko

Nedjelja, 16. lipnja
8 - Rana misa
9 - Misa u groblju na Kočinama
11 - Misa zahvalnica za kraj šk. god.

Ponedjeljak, 17. lipnja
7- Supruga Stoja sa sinovima za pok. IVANA Previšića

Utorak, 18. lipnja
7- Bosiljka Petrović za pok. rod. JURU I KATU Livaja

Srijeda, 19. lipnja
7- Ob. za pok. JANJU Raguž (1. god.)

Četvrtak, 20. lipnja
10- Susret ministranata u Duvnu
18- Mato Zovko za pok. rod. JURU i RUŽU te sestrića ANDRIJU

Petak, 21. lipnja
7-Ob. za pok. ZDRAVKA Azinovića
18-Mato i Katica Kaleb za pok. rod. MARKA i STOJU, STOJANA i STOJU Zovko te sve pok. iz ob. Kaleb i Zovko

Subota, 22. lipnja
7- Ob. za pok. ANTU Pranjića
19-Vjenčanje: Boris Vidović i Jelena Barić

Nedjelja, 23. lipnja
8 - Rana misa
11 - Pučka misa

Go back