ZAVRŠNA SKUPŠTINA HKM-A ZA 2011.

U srijedu, 8. lipnja, u večernjim satima održana je Druga (završna) skupština HKM-a za 2011. godinu. Zbrajali su se rezultati, zajedno i po sekcijama, isticale se dobre i pozitivne stvari, ukazivalo na propuste i nove mogućnosti, zahvaljivalo članovima na odlasku, okretalo se prema budućnosti...

Ponešto se, po običaju, popilo i zamezilo, zapjevala se i pokoja pjesma u našoj sjenici tik uz rijeku Bunu. Gledam ta lica, posebno onih odgovornijih, pročelnika i zamjenika, koji s opravdanim ponosom ističu postignuto i urađeno tijekom ove akademske godine. Lijepo je gledati lice čovjeka, posebno mladog, kad je zadovoljan pred očitim plodovima svoga rada. I ostali prate, znaju o čemu se radi, bili su u tijeku.

Ove godine, točnije u mjesecu studenom, HKM obilježava 10 godina od svoga postojanja. Razmišlja se i o vanjskom obilježavanju te godišnjice. Ima se čime pohvaliti, ako se treba hvaliti. Ljeto je pred nama pa će se, vjerujem, i o tome voditi računa, da nas jesen ne zatekne... Dragi HKM - sretna ti i blagoslovljena deseta godišnjica postojanja!

Go back