PRVA OVOGODIŠNJA SKUPŠTINA HKM-A

U srijedu, 5. listopada, svojom Prvom ovogodišnjom Skupštinom, započela je akademska godina HKM-a. Više od pedeset mladih srednjoškolskog i studentskog uzrasta okupilo se na susret svima poznat pod nazivom "Srijedom na Buni".

Nakon uvodnog pozdrava predsjednice HKM-a Svjetlane Miočević, glasovalo se za tajnika i potpredsjednika HKM-a. Izabrani su Marjana Perutina i Slavko Raguž - koji su i predloženi sa strane širega vodstva HKM-a. predstavljeni su i stari/novi pročelnici i zamjenici svih šest sekcija.

Predstavljen je i podijeljen svim članovima Godišnji program po mjesecima i srijedama planiranih susreta. Uže vodstvo je također predstavilo glavne događaje koji nas ove akademske godine očekuju, s posebnim osvrtom na 10. obljetnicu HKM-a koja će se obilježiti sredinom studenoga ove godine te Knjižicu/spomenicu "Srijedom na Buni" koja će se tom prigodom tiskati.

Posebno dirljiv trenutak je i zahvala i oproštaj od desetogodišnjeg člana HKM-a, Kristine Ćorić, koja za koji dan sklapa ženidbeni vez te time prestaje biti redoviti član HKM-a. Svi se nadamo da će ostati bar potporni član, kako to Statut i predviđa.

Na kraju susreta obratio se Skupštini i župnik s tekstom "Tri prednosti i tri nedostatka HKM-a" potičući sve na važnost postajanja i ostajanja u članstvu HKM-a.

Go back