ODRŽANA SKUPŠTINA HKM-a

HKM skupstina 2009

BUNA – 25. veljače. Na Čistu srijedu je u prostorijama Pastoralnog centra bl. Alojzija Stepinca u našoj župi održana skupština Hrvatske Katoličke Mladeži. Cilj ovog sastanka bio je da se sazovu članovi Udruge kako bi posvijestili važnost svetoga vremena u koje katolički svijet ulazi. Potvrđeni su pročelnici i zamjenici pojedinih sekcija HKM-a te proglašeni neki novi. Pročitan je Pravilnik Udruge te obveze i prava članova. Župnik je također predstavio program predavanja za mlade kroz korizmu u kojima će oni sudjelovati, te susrete koji su predviđeni s mladima župe sv. Ivana iz Mostara i župe Rotimlja.

Na koncu susreta svi su članovi prisegnuli i obećali da će raditi na vlastitom posvećenju i posvećenju svoje obitelji, da će se držati načela  katoličke vjere, da će njegovati liturgijski život, sudjelovati redovno na svetoj euharistiji, te da će svojim ljudskim i vjerskim ponašanjem promicati vrijednost svetog Evanđelja i veličinu Isusa Krista.

Te je večeri prisegnulo 56 članova HKM-a župe Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna, a evo raspodjele sekcija, pročelnika i njihovih zamjenika:

 

HRVATSKA KATOLIČKA MLADEŽ:

Predsjednik: Bojan Kozarić

Potpredsjednik: Mario Matoš

Blagajnica: Marijana Miočević

 

Liturgijska sekcija:

Pročelnica: Kristina Ćorić

Zamjenica: Robertina Perić

 

Karitativna sekcija:

Pročelnik: Vedran Perić

Zamjenik: Ivan Novaković

 

Medijska sekcija:

Pročelnica: Marina Rajić

Zamjenica: Kristina Ćorić

 

Sportska sekcija:

Pročelnik: Mario Barić

Zamjenik: Antonio Pehar

 

Dramska sekcija:

Pročelnik: Slavko Raguž

Zamjenica: Svjetlana Miočević

 

Folklorna sekcija:

Pročelnik: Mario Matoš

Zamjenik: Dario Stjepanović

Go back