Župne obavijesti: 17. 05. - 30. 05. 2010.

Župni vjeronauk i sekcije subotom su po uobičajenom rasporedu. Na hodočašće mladih u Zadar 8. i 9. svib­nja naši mladi odlaze zajedno s mladima župe Sv. Mateja iz Mostara. želimo im sretan put i plodonosno sudjelovanje na susretu mladih! Svibanjska pobožnost započinje u subotu, 1. svibnja. Svakog radnog dana kroz mjesec svibanj, pola sata prije večernje sv. mise (u 17.30), molit ćemo Gospinu krunicu i litanije zajedno u crkvi. Kroz mjesec svibanj nema jutarnjih misa radnim danima. Svibanjsku pobožnost predvodit će i organizirati udru­ga žena sv. Veronika a pomagat će im naši vjeroučenici kad god to budu mogli i to po ovom rasporedu:

Read more …

Župne obavijesti: 03. 05. - 16. 05. 2010.

Župni vjeronauk i sekcije subotom su po uobičajenom rasporedu. Na hodočašće mladih u Zadar 8. i 9. svibnja naši mladi odlaze zajedno s mladima župe Sv. Mateja iz Mostara. Želimo im sretan put i plodonosno sudjelovanje na susretu mladih! Svibanjska pobožnost započinje u subotu, 1. svibnja. Svakog radnog dana kroz mjesec svibanj, pola sata prije večernje sv. mise (u 17.30), molit ćemo Gospinu krunicu i litanije zajedno u crkvi. Kroz mjesec svibanj nema jutarnjih misa radnim danima. Svibanjsku pobožnost predvodit će i organizirati udruga žena sv. Veronika a pomagat će im naši vjeroučenici kad god to budu mogli i to po ovom rasporedu:

Read more …

Župne obavijesti: 19. 04. - 02. 05. 2010.

U nedjelju, 18. travnja, poslije mise u 11 sati jest drugi ovogodišnji susret vjeroučenika 1. i 2. razreda devetogodišnje i 1. razreda osmogodišnje škole, zajedno sa svojim roditeljima, u našoj crkvi. U nedjelju, 25. travnja, naši prvopričesnici i njihovi roditelji doći će na misu u 11 sati. Poslije mise je roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika i dogovor oko Prve pričesti i ispovijedi. Župni vjeronauk za sve ostale uzraste je po uobičajenom rasporedu...

Read more …

Župne obavijesti od 5. travnja 2010. do 18. travnja 2010 godine

Župni vjeronauk započinje ponovno s ponedjeljkom 12. travnja. Ovaj tjedan poslije Uskrsa neće biti vjeronauka osim za prvopričesnike koji započinju u subotu 10. travnja. Sekcije subotom započinju u subotu 10. travnja. Termin večernje mise radnim danima (četvrtkom i petkom) od Uskrsa pa nadalje bit će u 18 sati. Prva Pričest u našoj župi predviđena je za nedjelju 2. svibnja. U našoj župi se priprema 37 kandidata za Prvu pričest i ispovijed. Molimo za njih!

Read more …