U PROSTORIJAMA ŽUPNOG UREDA ODRŽAN DEKANATSKI SASTANAK

BUNA - U prostorijama župnog ureda Presvetoga Trojstva, Blagaj-Buna na Buni, dana 12. studenoga 2008. g. održan je dekanatski sastanak svećenika mostarskog dekanata u sklopu jesenkse korone. Susret je započeo zajedničkim moljenjem srednjega časa.

Read more …

ČLANICE UDRUGE SV. VERONIKA U POSJETU VEPRICU

sv. Veronika Vepric Makarska

VEPRIC – 9. 11. 2008. Danas je udruga žena „Sv. Veronika" iz naše župe, zajedno sa župnikom don Ivom Šutalom, posjetila Vepric i Gospino svetište. Budući da u župi puno čine i pomažu na karitativnoj i drugim razinama, ovaj duhovni izlet bio im je dar župe i znak zahvalnosti za sva dobra djela koja čine u župi.

Read more …

HKUD „HERCEG-STJEPAN“ U ALADINIĆIMA

Na Svisvete, patrona župe Aladinići, 1. studenoga 2008. g., održani su Deveti dubravski susreti. Na početku svete Mise sve je pozdravio župnik don Vinko Raguž.

Read more …

MINISTRANTI POLOŽILI SVEČANU PRISEGU

BUNA – Na pučkoj svetoj misi u 10:00 sati, u nedjelju, 26. listopada 2008., ministranti župe Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna položili su svečanu prisegu u kojoj su obećali da će redovno dolaziti na svetu misu,

Read more …

MISIJSKA NEDJELJA

Buna, 19. listopada 2008 godine – Danas je u našoj župi proslavljena Misijska nedjelja. Već prema tradiciji, članice udruge sv. Veronika su spremile kolače, a mladi su napravili prigodne čestitke i druge rukotvorine koje su poslije svetih Misa bile ponuđene na prodaju.

Read more …

TRIBINA ZA MLADE

BUNA - U sklopu redovitih susreta Hrvatske katoličke mladeži naše župe, u srijedu, 8. listopada u 20:00 sati, u crkvi Pastoralnog centra bl. Alojzija Stepinca na Buni, održana je tribina pod nazivom "Moj put od nevjernika do vjernika".

Read more …